Home / Aanbod

Aanbod

Dienstaanbod organisatieadviesbureau Mongibello

Mongibello biedt een breed aanbod van organisatieadvies, training en coaching vanuit een positief psychologische visie. Ik geloof daarbij niet in kant-en-klare oplossingen voor iedereen. Elk mens is immers uniek en elke organisatie bestaat uit mensen. Ik vind het fijn om eerst met elkaar in gesprek te gaan om samen te onderzoeken welke behoeften er zijn. Daardoor kan mijn dienstaanbod naadloos aansluiten bij jouw vraag. Pas dan creëer je voor jou en je omgeving een voedingsbodem om te floreren.

Ik maak in mijn aanpak gebruik van wetenschappelijke kennis uit de arbeid-& organisatiepsychologie, coaching psychologie, positieve psychologie en veranderkunde.

Mongibello ondersteunt bij:

  • Versterken van het organisatieklimaat
  • Aanpak werkdruk
  • Herstel van werk
  • Optimalisering van (zelf)leiderschap
  • Bevorderen van duurzame inzetbaarheid
  • Realiseren van meer werkgeluk
  • Het vergroten van de persoonlijke effectiviteit in het werk of de loopbaan

Wat is floreren?

Floreren is het vermogen om een plezierig, betekenisvol en betrokken leven te leiden. De meeste mensen besteden een groot deel van hun tijd op het werk.. Floreren in het werk houdt onder andere in dat je positieve gevoelens ervaart tijdens je werk. Positieve gevoelens hebben als effect dat ze ervoor zorgen dat je je meer openstelt voor je omgeving. Net als de waterlelie die zich opent in het zonlicht.

Daarnaast is het van belang dat je in je werk je talenten kunt inzetten, waardevolle relaties met anderen kunt opbouwen en ervaart dat je werk ertoe doet. Door te floreren kom je als het ware tot bloei en haalt het beste uit jezelf. Dat werkt heel inspirerend voor jezelf en anderen om je heen.

Investeren in floreren loont!

Mensen die floreren zitten lekker in hun vel en willen zichzelf blijven ontwikkelen. Dit is een belangrijke voorwaarde om duurzaam inzetbaar te blijven. Medewerkers die floreren vergroten de energie, motivatie en prestaties in de organisatie.

 

   JA, IK WIL OOK FLOREREN!

Top