Home / Actie / Hoera! Mongibello viert haar eenjarig bestaan

Hoera! Mongibello viert haar eenjarig bestaan

Jubileumactie Fit in je Werk Spel

Omdat organisatieadviesbureau Mongibello op 2 januari haar eenjarig bestaan viert, is het feest. En feest vieren doe je natuurlijk samen (net als floreren). Daarom hebben we een leuke jubileumactie voor jou. De gehele maand januari bieden wij het Fit in je Werk Spel aan voor een gereduceerd tarief. Boek in januari 2019 deze leuke teamworkshop voor slechts 395 euro (excl. btw en reiskosten) en zet duurzame inzetbaarheid op een ludieke manier op de agenda. Juist nu duurzame inzetbaarheid op de derde plaats is geëindigd van de ergste jeukwoorden van 2018!

Het succes van de teamworkshop

In 2018 hebben al veel organisaties kennis gemaakt met het Fit in je Werk Spel. Door alle feedback die we hebben gekregen weten we het nu zeker: het Fit in je Werk Spel doet wat het beloofd! De workshop is een geweldig instrument om duurzame inzetbaarheid op een praktische en ongedwongen manier onder de aandacht te brengen. Doordat je plezier hebt met elkaar en spelenderwijs veel leert, wordt het veel gemakkelijker om duurzame inzetbaarheid bespreekbaar te maken. Ook op een later moment. Het is een spel dat je echt aan het denken zet.

Reserveer nu en profiteer van de jubileumactie

Wil je ook kennismaken met het Fit in je Werk Spel én gebruik maken van deze unieke jubileumactie? Boek dan tot en met 31 januari 2019 een teamworkshop voor jouw organisatie. Workshops die in deze maand worden geboekt, kunnen natuurlijk ook later in het jaar worden gegeven.

Ja, ik wil dit spel ook gaan spelen

Please follow and like us:
Top