Home / Blog / Geven is zoveel leuker dan krijgen

Geven is zoveel leuker dan krijgen

Wat een prachtige dag om jarig te zijn! Het zonnetje schijnt al volop, ik hoor de vogels fluiten, ik krijg vandaag en morgen allemaal lieve vrienden en familie op verjaardagsbezoek en ben ook nog eens een week vrij. Wat wil de mens nog meer.

Meer, meer, meer

Tja, Ik ben dan wel weer zo’n persoon die nóg meer wil. Ik wil jou namelijk ook graag blij maken. De afgelopen week heb ik zitten denken wat een mooi cadeau zou zijn om weg te geven. In mijn dagelijks werk als arbeid- & organisatiepsycholoog en ACT-coach merk ik telkens weer hoe druk we zijn/doen. We rennen onszelf voorbij. We vergeten tijd voor onszelf te maken, waarin we kunnen checken hoe het met ons gaat en wat we eigenlijk nodig hebben. Ook ik heb mijzelf hier de afgelopen weken – tegen beter weten in – aan schuldig gemaakt, met een ‘griepje’ als beloning. Maar ik kreeg wel een heldere ingeving wat mijn cadeau aan jou gaat zijn.

Hoera, het is Goede Vrijdag!

Omdat ik vandaag 43 jaar ben geworden geef ik 3 sessies ACT-coaching gratis weg. In die sessies help ik je uit je piekerfabriek te stappen en voluit te gaan leven. Wil je ook ervaren wat de Acceptance and Commitment benadering in coaching voor jou kan doen? Klik dan op onderstaande aanmeldknop en geef je op voor mijn verjaardagscadeau aan jou. Vermeld bij ‘onderwerp’ het woord verjaardagsactie. Op zondag 28 april om 21.00 uur trek ik uit alle aanmeldingen één gelukkige winnaar. Wie weet ben jij dat wel!

Aanmelden
Please follow and like us:
Top