Home / Inspiratiesessie werkgeluk

Inspiratiesessie werkgeluk

En we werken nog lang en gelukkig

Positieve Psychologie Mongibello Zwolle

Stel je eens voor dat je jouw werkgelukniveau met 10% zou kunnen vergroten. Wat zou dat voor jou betekenen?

Iedereen wil graag gelukkig zijn. Ook op het werk. De laatste jaren komt hier steeds meer aandacht voor. Mensen realiseren zich dat je elke minuut van de dag maar één keer kunt beleven. Dan wil je die natuurlijk graag zo prettig en nuttig mogelijk doorbrengen.

Werkgeluk

Werkgeluk is een combinatie van drie dingen: plezier, voldoening, en zingeving vinden in je werk. Optimaal functioneren (floreren) in je werk kan alleen als je een goede balans hebt en plezier hebt. Helaas lukt dat niet altijd. Het goede nieuws is dat je werkgeluk voor een groot deel zelf in de hand hebt.

Inspiratiesessie werkgeluk voor teams

In deze inspiratiesessie van 90 minuten gaan we op een leuke, interactieve manier aan de slag met jouw werkgeluk. Je krijgt antwoord op de vragen: Wat betekent werkgeluk voor mij? Welke factoren dragen bij aan werkgeluk? Hoe kun je je eigen werkgeluk beïnvloeden? Aan het einde van de inspiratiesessie ga je naar huis met een aantal tips waar je morgen al direct mee aan de slag kunt.

Wil je ook ontdekken hoe je jouw werkgeluksniveau kunt vergroten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of boek direct zo’n leuke inspiratiesessie werkgeluk voor teams.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Top