Home / Stress Herstel Training (gratis)

Stress Herstel Training (gratis)

Coronastress put ons uit. We hebben een korter lontje, worden vergeetachtig en zijn sneller emotioneel. Omdat 2020 ons allemaal flink wat energie heeft gekost, stelt Mongibello in 2021 geheel kosteloos de stress herstel training HerstelWijzer ter beschikking. Omdat we het jou gunnen om slimmer om te gaan met je energie.

Wat is HerstelWijzer?

HerstelWijzer is een online hersteltraining, waarin je leert hoe je stress en burn-out klachten kunt herkennen en hiervan herstelt. In de vijf trainingsmodules leer je welke strategieën jou kunnen helpen om je spreekwoordelijke accu weer op te laden. In elke module krijg je praktische opdrachten en tips aangereikt waardoor je leert hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op het herstellen van jouw energiebalans.

Opbouw van de training

De training bestaat uit vijf modules:

  1. Omgaan met stress
  2. Loskomen van het werk
  3. Positieve emoties
  4. Bewegen
  5. Controle over eigen tijd

Module 1 is de basismodule waarmee je start. Vervolgens kies je een vervolgmodule die jou het meest aanspreekt.

Voor wie is de Stress Herstel Training bedoeld?

De HerstelWijzer is voor alle werkende mensen (m/v) die zich na een werkdag wel eens vermoeid voelen en graag tips en trucs willen om weer meer energie te krijgen. Daarnaast is de training ook geschikt voor iedereen die meer grip wil krijgen op coronastress en burn-out klachten wil voorkomen.

Wetenschappelijk onderzoek

In 2016 is de effectiviteit van de HerstelWijzer onderzocht onder medewerkers van Isala. Mensen die aan de training hadden deelgenomen voelden zich meer ontspannen en hadden het gevoel meer controle te hebben over hun vrijetijdsbesteding. Daarnaast bleek ook dat zij zich minder vermoeid voelden dan de mensen in de controlegroep die de training niet hadden gevolgd.

De HerstelWijzer in de media

Lees: Isala helpt personeel met herstellen na een werkdag (april 2016)
Of: Online herstellen van een werkdag met de HerstelWijzer (januari 2017)

Of: Doorontwikkeling HerstelWijzer Isala met stimuleringspremie van StAZ (september 2017)

Top